Glädje, Gemenskap och Utveckling!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Håbogymnasterna
Glädje, gemenskap och utveckling
Uppdateringar betalning höstterminen 2024

Nu börjar vi använda Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår
verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.


Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen - Ladda ner appen idag!

 

Betalning sker genom kort, swish, delbetalning eller via faktura.  Bekräftelse på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.

Vid betalning med faktura från Qvickly tillkommer en fakturaavgift på 49kr, detta gäller endast  vid betalning med faktura.

 

En administrativ kostnad  från Håbogymnasterna läggs på träningsavgiften med 50kr per medlem.

 

 

Nya digitala betalningsmetoder


– Kortbetalning
– Swish
– Fakturabetalning
– Delbetalning

Avgifter

Avgiften du betalar för att vara med och träna med Håbogymnasterna är delad i olika delar: 


Medlemsavgift 400 kronor per år
 • Avgiften gäller juli-juni och faktureras vid höstterminens början och när man kommer som ny medlem i föreningen.
 • I och med att man betalt medlemsavgiften har man rätt att rösta på årsmötet och påverka föreningen. Alla gymnaster som betalt medlemsavgift omfattas av föreningens försäkring vid träning. 
 
Träningsavgift
 • Avgiften är olika beroende på vilken grupp man tränar i och baseras på hur många timmar i veckan gruppen tränar.
 • Träningsavgiften betalas terminsvis. 

Licens 200 kronor per år
 • När barn lämnar barngrupperna och går över till truppgymnastik så tillkommer en licensavgift som är en utökad försäkring som krävs dels när barnen börjar utföra mer avancerade moment vid träning, och dels vid tävling. Licensavgiften faktureras vid höstterminens början. 
 
Depositionsavgift städning
 • Då vi har en egen hall är städning och underhåll är ålagd föreningen att sköta. Varje familj förväntas bidra genom att hjälpa till på en av våra veckostädningar som tar ca en timme.
 • Varje medlem betalar in 500 kr vid terminsstart som återbetalas månaden efter att medlemmen har deltagit på städtillfälle.
 • Har man inte deltagit på något städtillfälle återbetalas ingen avgift. 

Administrationsavgift

 • Från och med vårterminen 2023 inför vi nya digitala betalningsmetoder, bokningsfunktioner, medlemsapp samt att vi underlättar för vår kassör och dess bokförning - tar vi ut en administrationsavigift på 59 kronor.

 

 Håbogymnasterna tillämpar inte några "prova-på"-tillfällen
 • Vi erbjuder inga "prova-på" tillfällen, reducerade avgifter eller liknande. Blir man erbjuden en plats man tackar ja till utgår full medlems- och träningsavgift oavsett hur frekvent man kommer på träningarna.
 • Eventuell ångrad plats ska meddelas gruppens ledare samt föreningens kassör inom 14 dagar efter betalningstillfället för återbetalning.
 • Efter 14 dagar återbetalas avgifter endast vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg.
 • För att få träna i föreningen förutsätts att samtliga avgifter är betalda. Obetalda avgifter medför utan undantag avstängning.