Vi vill att alla ska längta till sina träningar, kompisar och ledare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Håbogymnasterna
En för alla, alla för en
Välkommen till Håbogymnasterna!


Intresserad av att börja med gymnastik? Klicka då här!
Bokningssystemet för Vårterminen har öppnat
2021-01-25 09:09
Äntligen! 
Nu har bokningssystemet öppnat för vårterminens grupper! Alla gymnaster har fått mail med information.

Varmt välkomna till vårterminen 2021

Håbgymnasterna
Glädjande besked - vi öppnar snart upp anmälan för vårterminen under smittsäkra former!
2021-01-22 18:44
Hej!

Vi i Håbogymnasterna kan nu varmt meddela att träningen för barn och ungdomar, födda 2005 eller senare, kan öppna upp igen under smittsäkra former.

På grund av risker för fysisk och psykisk ohälsa hos barn och ungdomar har regeringen tagit beslut om att öppna upp fritidsverksamhet och träning igen. Detta beslut står även Håbo kommun bakom.
Information om anmälan till vårterminen kommer snarast!
Avvaktar Håbo kommuns besked om ungdomsidrotten
2021-01-22 12:53
Hej!
Vi vill informera att på torsdagsmorgonen den 21/1 gick regeringen ut med en glädjande nyhet om att fritidsverksamhet för de som är födda 2005 eller senare, både inomhus och utomhus kan öppna upp igen.

Det innebär att kommunerna nu kan öppna upp idrottsanläggningarna för de som är födda 2005 eller senare. Det är dock fortfarande varje enskild kommun som fattar beslut om deras anläggningar kring när eller om de öppnar upp. Vi avvaktar därför vad Håbo Kommun beslutar och återkommer med besked så snart vi har mer information.

Hälsningar
Håbogymnasternas Styrelse
Hägglunds Rör AB och Elteknikgruppen
2021-01-18 21:31
Vi vill tacka Hägglunds Rör AB och Elteknikgruppen för all hjälp med installationen. Tusen tack för så snabb hjälp!

Håbogymnasterna
Vi vill att alla ska längta till sina träningar, kompisar och ledare!
2021-01-03 14:51

Våra barn är det viktigaste vi har. När det viktigaste vi har tycker något är roligt blir vi lyckliga.

 

Vi vill att det ska vara roligt att lära sig gymnastik hos oss, för vi tror på att det är det bästa sättet att lära sig gymnastik. Vi vill att alla ska längta till sina träningar, kompisar och ledare.

 

Det här är något vi ska prata och arbeta mycket med under det kommande året. Alla våra underbara ledare och gymnaster ska helt enkelt känna att det är roligt att komma ner till träningen.

 

Vi ser fram emot den nya terminen, och just nu finslipar vi grenen Fristående som är helt underbart att titta på när gymnasterna framför. Fristående är rörelse till musik med akrobatiska inslag som pågår mellan 1-3 minuter, och är en av tre grenar i Truppgymnastik.

 

I ett fristående måste gymnasterna uppfylla vissa krav såsom att inta olika formationer, rörelseriktningar och s.k gruppelement. Inte nog med det utan det ska det även finnas med s.k svårigheter i fristående som tex hopp, piruetter och balansmoment.

 

För att lära sig ett fristående krävs bla tålamod och att man har roligt! 

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 30/12 15:12 
Truppgymnastik, 27/02 22:55